Priser i: 
På svenska In English

Scrapparazzi startade år 2007 som webbutik och två år senare öppnade markbutiken på Södermalm i Stockholm.

Scrapparazzi vänder sig till dig som gillar att pyssla och skapa med olika material och till dig som inte är så pysslig själv men gärna ger bort pyssliga presenter till både stora och små!

Jag som driver butiken heter Zornitsa Salman. Att skapa med papper, lim och sax har jag älskat så länge jag kan minnas. Redan som liten gjorde jag egna receptböcker och klipp- och klistra böcker (minns bl a hur roligt det var att göra eget lim med mjöl och vatten och att torka vackra höstlöv och använda dem i olika böcker) utan att ha vetat att det finns ett namn för denna hobby. Så är det kanske för dig med...

Jag har tidigare arbetat som förskollärare och bibliotekarie. Om du frågar mig så tycker jag att det skapas fritt alldeles för lite i dagens skola. Jag skulle gärna vilja se att "pyssel" fanns på schemat. Det är inte bara kreativt utan även avslappnande och det är bara en myt att pojkar inte gillar att "pyssla". De gillar det om vi vuxna ger dem möjlighet till det. Men tack och lov att man kan göra mycket som förälder.

Jag har till min hjälp ett oumbärligt design team som har en stor passion för skapande.

Följ gärna butiken på Instagram och Facebook!

Vårt mål är att inspirera er och vi blir väldigt glada av den responsen vi får från er. Inte minst när ni kommer till oss (eller mailar bilder) och visar vad ni själva har skapat.

Vi tackar ödmjukt för ert förtroende och hoppas på många nya och kreativa möten både i butiken och på webben.
    


Scrapparazzi sammarbetar med:

Rabattkalas
vid köp över 300 kr (inom Sverige)
vid köp över 1 500 kr (inom Europa)