Priser i: 
På svenska In English

Paket med eget omslagspapper

 

Det börjar dyka upp fler och fler produkter i butiken som man kan använda när man slår in presenter, så jag tänkte gå på den linjen idag och visa vad man kan göra med ett vanligt brunt omslagspapper.

Ett brunt papper kan bli vackert med lite stämplar

Jag har använt stämplar från You Do med vackra spetsmönster för att göra mitt eget mönster. Börja med att klippa till en bit brunt omslagspapper och tyng sedan ned hörnen. Jag började med ett brett mönster och stämplade en rand över papperet. Lämna 5-6 cm och gör nästa rand. När hela papperet är fullt fortsätter du med ett smalare mönster på samma sätt.

Paket inslaget i dekorerat papper

Mitt paket blev avlångt, och jag dekorerade det lite extra. Tårtpapperet har jag vikt runt hörnet, klippt till lite på baksidan och fäst med små bitar dubbelhäftande tape. Sedan har jag tonat ned det kritvita med bruna chalks.

En dekorerad tag som säger Grattis

Tagen är tillskuren på fri hand av vit cardstock och hörnen är rundade med en hörnstans. Kanten har blivit lite brunare med chalks. Mönsterpapperet är ett 6x6 från Piondesign, och passade perfekt i storlek på denna tag. Grattis är utskrivet på datorn, och så avslutade jag med en liten ros och en söt rosett.

Hur kommer ditt paket att se ut?

Till detta pyssel har vi använt:

vid köp över 300 kr (inom Sverige)
vid köp över 1 500 kr (inom Europa)