Priser i: 
På svenska In English

Köp- och leveransvillkor

Tillämplighet

 Dessa köpvillkor är tillämpliga i de fall Svensk- eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med desamma. För privatkonsumenter gäller Konsumentköplagen samt Distansavtalslagen, och för företag – Köplagen. Köplagen är, till skillnad från Konsumentköplagen, dispositiv vilket innebär att företag kan avtala annat än vad lagen föreskriver.

Sekretess

 När du som kund lägger din beställning godkänner du även att Scrapparazzi sparar och lagrar dina kunduppgifter i ett kundregister för behandling av ordrar. Vi lämnar aldrig ut uppgifterna till tredje part. Detta gäller om inget oförutsett inträffar som t.ex. dataintrång, datavirus, stöld etc. som står utanför vår kontroll.Produktinformation:

Färgåtervining via bildskärm kan innebära viss färgavvikelse, var medveten om det!

Beställning

Alla beställningar sker via Internet. Vi tar ej emot beställningar på något annat sätt än via vårt shoppingsystem på vår hemsida. Är beställaren under 18 år krävs målsmans tillstånd. Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande, eller som på annat sätt medför att Scrapparazzi lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles.

Priser

 Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK) och inklusive moms. Det finns ej något lägsta ordervärde. Summa som tillkommer är frakt enligt nedanstående. Frakt

Vi har låg fraktkostnad, endast 29 kr! Alltid fri frakt på  ordrar över 300 kr oavsett vikt på det du beställt.  För beställningar till andra länder än Sverige gäller följande frakttariffer: till länder i Europa är frakten 99 kr. Till länder utanför Europa är frakten 179 kr. Fraktfritt över 1500 kr (utanför Sverige)

OBS! Vi tillämpar fast fraktkostnad och vårt avtal med Postnordic gäller för brev/paket på minst 150 g. Väger de mindre än 150 g skickas dem med vanlig post och postens frakttabell tillämpas. I de fall när det är så kan den faktiska fraktkostnaden bli lägre än 29 kr men man betalar alltid 29 kr. Betalningssätt för kunder inom Sverige: 


1. Kortbetalning med de vanligaste betalkorten.


2. Kortbetalning via Paypal. Du behöver inte ha ett eget konto hos Paypal.

3. Faktura via Payson. Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer en extra avgift på 29 kr inkl moms.

4. Payson Kort- och Direktbetlaning. 

5. Presentkort
Som betalsätt kan presentkort användas på alla lagerförda varor. Observera att presentkort gäller inte på beställningsvaror. Skulle mottagaren av presentkortet lägga en order på en beställningsvara och välja att betala med presentkortet kommer beställningen att makuleras.
    

Leveranstider
 

Vi skickar brev och paket dagligen måndag - fredag (med reservation vid sjukdom). 

Varor märkta med beställningsvara har längre leveranstid.


Beställningsvaror

Beställningsvaror (som vi inte har i lager) har inte bytesrätt eller öppetköp. Det här är varor som vi tar hem endast efter önskemål. För dessa varor gäller inte presentkort som betalsätt.
 

Leverans


Leveranser sker med Posten. Om du önskar få försändelsen försäkrad genom att få den skickad REK vill vi att du meddelar detta i meddelanderutan. Vid REK tillkommer en kostnad på 50-60 kr inom Sverige och 65-95 kr utanför Sverige, detta utöver den vanliga fraktkostnaden. Scrapparazzi ersätter ej leveranser som kommit bort eller förstörts i posthanteringen.


 

Ångerrätt


Skulle du ångra ett köp du gjort i vår webbutik ska du ta kontakt med oss innan du returnerar varan inom 14 kalenderdagar från mottagandet. Återsändande av vara sker på kunds bekostnad. Vara skall återsändas oskadad, i obruten förpackning.

OBS! För förbeställningsvaror gäller inte öppetköp eller returrätt (dessa varor är ej lagehållda utan vi tar hem de för just dig!)
 

Reklamationer


Reklamation skall göras inom skälig tid från det att felet upptäckts. Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt skall du kontakta oss via e-post eller telefon inom en vecka. Det är vid reklamation efter garantitidens utgång köparen som skall påvisa att fel man anmärker på fanns redan vid leveranstillfället.


 

Information


Vi reserverar oss för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande artiklar och tjänster. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer och vi kan ej heller garantera att bilden återger varans exakta utseende.


 

Tvist


Vid tvist där köparen är privatperson har vi som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.


 

Force Majeure


I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantör, fördyrande omständigheter samt jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från Scrapparazzis sida, som gör att Scrapparazzi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelser, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

vid köp över 300 kr (inom Sverige)
vid köp över 1 500 kr (inom Europa)